Vores hold

Gråspurvene er motion og hyggeligt samvær - uanset om du træner indendørs på "det store hold" eller på et af vores to stolemotionshold eller udendørs på Motion i Naturen.

Nedenfor kan du læse mere om vores hold:

"DET STORE HOLD" m.m. I SYDALS-HALLEN - husk vand😉

Hvornår og hvor: Onsdag kl. 9.30-11.00 i Sydals-Hallen.

Holdet er for alle kvinder og mænd, der har lyst til at bevæge sig og gøre noget godt for sig selv.

På "det store hold" træner vi hele kroppen med grundtræningsøvelser, vi laver styrketræning med og uden redskaber og vi træner balancen og smidighed. Øvelserne foregår stående, siddende på bænke eller liggende på måtte på gulvet. Alle kan være med.

Hver træning er forskellig, da vi har flere instruktører, der sørger for, at du får sved på panden og gang i hele kroppen. Alle træninger starter med en sang.

Efter træningen på det store hold kan du fra kl. 10.30-11.00 fortsætte din træning på "det lille hold". Det kan være pilates, styrketræning eller noget helt andet. Kom og vær med.

Du kan også vælge at spille badminton eller tæppecurle eller noget helt andet i fra kl. 10.20 - 11.00 efter træningen på "det store hold". 

STOLEMOTION I SYDALS-HALLEN/MULTISALEN - husk vand🙂

Hvornår og hvor: Onsdag formiddag kl. 9.30-10.20 i Multisalen.

På stolemotionsholdet kan du på en skånsom måde træne din muskelstyrke, kondition, smidighed og balance. Instruktørerne Anneline, Astrid og Hans sørger for, at hele kroppen bliver arbejdet igennem på en behagelig måde.

Stolemotion er funktionel træning og en hjælp til dig, der gerne der vil klare forskellige opgaver i hverdagen længst mulig.

STOLEMOTION PÅ KNØS' GÅRD - husk vand🙂

Hvornår og hvor: Torsdag kl. 9.30-10.30 på Knøs' Gård i Hørup.

Holdet er for dig, der gerne vil holde dig igang, selv om du måske ikke længere har den samme fysik og de samme kræfter som tidligere.

Når du dyrker stolemotion, bevæger du hele kroppen og motionerer på en skånsom måde.  Elly og Hans instruerer dig i at lave øvelser, der træner dine muskler, din balance, bevægelighed og kondition.

For husk: Stolemotion er funktionel træning, der hjælper dig til at klare forskellige opgaver i hverdagen længst mulig.

MOTION I NATUREN - GODT FOR KROP OG SJÆL

Hvornår og hvor: hveranden fredag i ulige uger fra 9.30-11.00. Vi mødes forskellige steder på Als og Sundeved - se program her

Vi går ca. 5 km på strand og gennem skov. Alle ture er med aktiviteter undervejs, som alle kan være med til, og vi afslutter med en forfriskning.

" ... forskningen viser, at frisk luft og udendørs aktiviteter gør en forskel for menneskers fysiske såvel som psykiske velvære". Kilde DGI. 

Motion i naturen er for dig, der gerne vil aktivere dine sanser samtidig med, at du træner puls og balance i fælleskab med andre.

Alle er velkommen - også ikke-medlemmer. Det koster 15 kr. per tur eller 250 kr. for en sæson (september-maj) . Se program under Motion i Naturen og hold øje med opslag i Gråspurvenes Facebook-gruppe eller på Facebook Sønderborg, hvor vi også annoncerer kommende ture.


Gråspurvene er gode til at hygge...

... når vi alle samles og holder juleafslutning, generalforsamling og sæsonafslutning. Det foregår altid onsdage lige efter træningen.

Vi glæder os til at se dig🙂

Træning giver sved på panden, så derfor HUSK AT TAGE VAND MED TIL TRÆNING.

Træning giver sved på panden, så derfor HUSK AT TAGE VAND MED TIL TRÆNING.

Vores instruktører

Inge Popp, Hanne Kryhlmand og Dorthe Schack er på skift instruktører på det store motionshold og det lille styrketræningshold i Sydals-Hallen

Anneline Jensen, Hans Duus og Astrid West Hansen er på skift instruktører på stolemotionsholdet i Multisalen

Elly Kaczmarek træner stolemotionsholdet på Knøs' Gård

Inger Plauborg og Anette Uldall er trænere på Gråspurvenes udendørs hold - Motion i Naturen