Træning i Sydals-Hallen.

Hver onsdag kl. 9.30 starter vi træningen med en sang og så er der henholdsvis grundtræning i den store hal og stolegymnastik i Multisalen.

Grundtræningen kan alle være med til. Vi laver styrketræning, øver balance og smidighed og træner konditionen og lattermusklerne. Vi står, vi går, vi sidder og vi ligger på gulvet og sommetider laver vi øvelser sammen to og to.

Vi træner også med små redskaber som håndvægte, elastikker og bløde pilatesbolde

Stolemotionisterne laver også styrketræning, smidighedtræning og meget mere - alle øvelser udføres siddende på eller stående ved en stol. Stolemotion er et godt valg, hvis du er usikker på din balance. Du får også sved på panden, når du dyrker stolemotion.

Træning på Knøs' Gård.

Torsdag formiddage fra kl. 9.30-10.30 samler vi et stolemotionshold på Knøs' Gård og også her foregår træning siddende på en stol

I mange år har Margrethe Kristiansen været instruktør, men desværre har Margrethe måtte melde fra i år. Det var stolemotionisterne i Hørup og vi i bestyrelsen kede af. Med hjælp fra foreningen Stol på Motionen er vi taknemmelige og glade for, at Elly Kaczmarek har sagt ja til at undervise på Knøs' Gård. 

Træningen starter på Knøs' Gård den 16. september.

 

Træning i Sydals-Hallen.